Tuesday, September 4, 2012

Noizy e kallë flamurin e Serbisë (Foto)

                                                                         Këngëtari i njohur shqiptar Noizy ka pozuar së bashku me dy femra, gjë kjo që nuk befason.

Por gjëja kryesore në këtë foto është se këngëtari shqiptar gjatë pozës mbanë në dorë flamurin serb dhe shihet duke e djegur atë.

Noizy njihet për vepra të veçanta gjatë karrierës së tij.

No comments:

Post a Comment